-26%
,

СТОЛ ЗА КОМПЈУТЕР 2302С1-ЦРВЕН


Compare

*Ви го претставуваме најновиот модел на нашата колекција на канцелариски мебел:

Неонскиот компјутерски стол!

Ако ви е здодевно од истите стари здодевни канцелариски столчиња, Neon Computer Chair е совршено решение за внесување забава и боја во вашиот работен простор.

Со својата смела и привлечна неонска боја, оваа столица сигурно ќе додаде промена и ќе додаде малку возбуда во вашата канцеларија.
Па зошто да се задоволите со здодевно канцелариско столче кога можете да го имате Неонскиот компјутерски стол?

Нарачајте сега и трансформирајте го вашиот работен простор во забавна и удобна

2,599ден 3,490ден