,

Преклопен Moon Chair со наслон за нога-жолт-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare


***Можете да ги користите нашите софа столчиња во дневната соба, спалната соба и канцеларијата за читање, работа или играње видео игри.
***Областа за седење е длабока и пространа, а има и простор за перници за прилагодување на вашето држење.
***Плус, има страничен џеб за складирање на вашиот далечински управувач или весник.
***Лесен и компактен дизајн за лесно преместување
Ги поддржува сите ваши социјални активности, седење, читање, играње видео игри.

2,999ден