-43%

КАНЦЕЛАРИСКО СТОЛЧЕ 2205 K14-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КОМПЈУТЕРСКО СТОЛЧЕ

Работната канцелариска столица NINA има ергономски дизајн со голема прилагодливост, седиштето и потпирачот за грб и потпирач за глава.
* столот е изработен од квалитетна мрежа, потпирачот за грб има прилагодлива лумбална потпора, а оваа компјутерска столица има и прилагодливи потпирачи за раце со висина, ширина и прилагодување на навалување. Работното столче NINA има пластична конструкција и квалитетна пластична основа и синхрон механизам,цврстата метална основа со 5 краци гарантира одлична стабилност на столот, а тркалата отпорни на гребење овозможуваат лесно движење на секаков вид под.

2,490ден 4,365ден