,

Кадифено столче SILVIJA (сиво) 2310 Н2


Compare

Одлично квалитетно кадифено столче SILVIJA

Уникатната и убава форма на школка го прави овој стол особено привлечен.

Овој модерен и стилски виртуелен стол е многу погоден за дневната соба, спалната соба, работната соба, канцеларијата и соблекувалната.

димензии

-висина на столчето 45см

-седло 47см*40см

-наслон 33см

2,799ден