,

ГАРДЕРОБЕР 2308 У1


Compare
ПЛАКАР!!!!
Намалете го нередот денес со овој брилијантен шкаф за складирање со 2 врати. Плакар во сиво бела боја која обезбедува одлични можности за складирање на вашата спална соба. Полиците и решетката за закачалки се сокриени во нејзините 2 врати. Обезбедени се 2 полици, лесно прилагодливи за ваша погодност.Обезбедува многу простор и за висечка и за свиткана облека и додатоци за ваша погодност
Совршено за уредно складирање на облека, постелнина, постелнина и многу други предмети од спалната соба. Неговио чист бел изглед заедно со металните рачки обезбедуваат елегантен модерен изглед. Беспрекорно се вклопува со многу модерни стилови и естетика.
димензии 2м/80см/55см