-30%
,

PINK-ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО 2306A2-нема на залиха


Compare
ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО
димензии 80см*37см*120см
*во цената вклучено е и огледалото
со три нијанси на лед светлина
со допир на огледалото се приспособува светлината
Тоалетната маса е едно од омилените парчиња мебел на сите дами. Тоа е женски агол во спалната соба и затоа жените го уредуваат онака како што сакаат. Тоалетна маса не е луксузна работа, туку личeн женски агол каде што се раѓа убавината и сите козметички производи се правилно складирани.

3,499ден 4,999ден