-36%

КОМПЈУТЕРСКО СТОЛЧЕ 2106 G4-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КОМПЈУТЕРСКО СТОЛЧЕ

Работната канцелариска столица KALA има ергономски дизајн со голема прилагодливост, седиштето и потпирачот за грб се изработени од квалитетна мрежа, потпирачот за грб има прилагодлива лумбална потпора, а оваа компјутерска столица има и прилагодливи потпирачи за раце со висина, ширина и прилагодување на навалување. Работното столче KALA има пластична конструкција и квалитетна пластична основа и синхрон механизам.

4,499ден 6,999ден