,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОЛЕДАЛО СО ЛЕД СВЕТЛО-2310 D1-нема на залиха


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ЛЕД ОГЛЕДАЛО

димензии 100см*40см*137см
*во цената е вклучено и огледалото со три нијанси на лед светлина
*светлината се приспособува на три нијанси светлина на допир на огледалото
*4-функционални фиоки од кој големата фиока е со брава со клуч

*во цената не е вклучено столчето

?Вршиме испорака низ цела Македонија

Тоалетната маса е едно од омилените парчиња мебел на сите дами. Тоа е женски агол во спалната соба и затоа жените го уредуваат онака како што сакаат. Тоалетна маса не е луксузна работа, туку личeн женски агол каде што се раѓа убавината и сите козметички производи се правилно складирани.

5,499ден