,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО СО ЛЕД СВЕТЛО-B1


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО ЛЕД СВЕТЛО

димензии 100см*37см*120см
*во цената е вклучено и огледалото со три нијанси на лед светлина
*светлината се приспособува на три нијанси светлина на допир на огледалото
Тоалетната маса е едно од омилените парчиња мебел на сите дами.

Тоа е женски агол во спалната соба и затоа жените го уредуваат онака како што сакаат.

Тоалетна маса не е луксузна работа, туку личeн женски агол каде што се раѓа убавината и сите козметички производи се правилно складирани.

4,999ден