-30%
,

МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО ОГЛЕДАЛО СО ЛЕД СВЕТЛО И ТАБУРЕТКА -R2


Compare

МАСА ЗА ШМИНАКЊЕ СО ОГЛЕДАЛО СО ТАБУРЕТКА

Флексибилно и големо складирање – Никогаш не можете да замислите дека има скриен простор за складирање зад огледалото.
Отворените полици и скриените полици обезбедуваат многу простор за складирање за прикажување на козметички производи, лак за нокти итн.
Лизгачко осветлено огледало – Со опремени лизгачки патеки, ова осветлено огледало навистина задоволува различни потреби за шминка. Чувствителното копче на допир го прави огледалото лесно за прилагодување во 3 светла во боја. Леснотијата ќе се прилагоди ако долго го притиснете копчето. Можете да ја направите вашата шминка во различен агол или да ја организирате вашата козметика

4,199ден 5,999ден