КОМПЈУТЕРСКИ СТОЛ-црвен


Compare
Мултифункционална ергономска столица која научно го
ублажува притисокот врз ‘рбетот
★ Инженерскиот систем од типот S, дизајниран според принципот на ергономија, се прилагодува на свиткување на задниот дел на човечкото тело, така што притисокот на грбот е минимизиран, тој не само што може да биде седентарен, туку и да спречи појава на заеднички болести на ‘рбетот.
Овој ергономски дизајн е погоден за секоја модерна или класична канцелариска средина, обезбедувајќи максимална удобност.
★ Големина на производот: висина на потпирачот за грб: 48 cm, длабочина на седиштето: 48 cm, ширина на седиштето: 48 cm.

2,599ден