-28%

КАНЦЕЛАРИСКО СТОЛЧЕ 2207 а1-нема на залиха


Compare

КАНЦЕЛАРИСКО СТОЛЧЕ

модел АЛЕКСА

Канцелариски стол  Алекса со наслон од мрежа и модерен ергономски дизајн.

Црвста конструкција, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле,

амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º

достапни бои :црна.црвена,виолетова,сива и портокалова.

***димензии

-висина на столчето  94см

-ширина на наслон и на седло 60 см

-висина до седло 51см

2,299ден 3,200ден