-64%
,

КАНЦЕЛАРИСКО СТОЛЧЕ ЛОРИ 2307 А5


Compare

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ

модел ЛОРИ

канцелариски стол со наслон од мрежа и модерен ергономски дизајн.

Црвста  конструкција, има механизам со рачка за подесување на висината горе-доле,

амортизер за навалување напред-назад, ротација лево десно за 360º

Идеално за продуктивна работа пред компјутер и биро, овој стол е исклучително практичен.

1,790ден 4,999ден