,

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ -2315а9-MIA


Compare

Канцеларискиот стол MIA е дизајниран да нуди поддршка за потпирачот за раце за зафатени професионалци во канцеларија или домашна средина. Овој стол се одликува со мрежест заден дел кој дише, кој обезбедува голема поддршка и обезбедува удобна ладна температура за вашиот грб.

За современа и стилска мрежеста компјутерска столица за вашиот дом или канцеларија, нема потреба да барате повеќе. Ова столче за столче со мрежест заден дел ќе обезбеди удобен и функционален додаток на секоја поставка.

 

2,999ден