,

Кадифен стол ANA (крем)-2315ZD


Compare

Одличен квалитетно кадифен стол ANA

*Модерен и стилски дизајн
*Цврсто и удобно
*360° вртливи тркала
*Прилагодлива висина
*Ергономски дизајн

*Силен носивост

 

димезнии на столчето:

-висина 45см

-седло 40см*40см

-наслон 40см*50см

Стол ANA е изработен од цврсто квалитетна мека ткаенина.

Усвоен е дизајн на среден потпирач за грб и основа со пет ѕвездички со тркалца за лесно движење.

И висината е прилагодлива, лесно можете да добиете удобна висина.

Ергономски дизајнираните потпирачи за раце, супер мазните универзални тркала можат да ве воодушеват од оваа столица.

3,299ден