,

BELA-ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО 2317hd330


Compare
ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО СО ЛЕД СВЕТЛО
димензии 80см*37см*120см
*во цената вклучено е и огледалото
со лед светло во три нијанси на светлина
на допир на огледалото
*6-функционални фиоки
Тоалетната маса е едно од омилените парчиња мебел на сите дами. Тоа е женски агол во спалната соба и затоа жените го уредуваат онака како што сакаат. Тоалетна маса не е луксузна работа, туку личeн женски агол каде што се раѓа убавината и сите козметички производи се правилно складирани.
Тоалетната маса е едно од омилените парчиња мебел на сите дами. Тоа е женски агол во спалната соба и затоа жените го уредуваат онака како што сакаат. Тоалетна маса не е луксузна работа, туку личeн женски агол каде што се раѓа убавината и сите козметички производи се правилно складирани.

4,599ден