-17%
,

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО-2308 D1


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ОГЛЕДАЛО

модел 2308d1

*тоалетна маса со 4 фиоки

*во цената е вклучено и огледалото

димензии 80см*40см*120см

4,999ден 5,999ден