МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО ОГЛЕДАЛО СО ЛЕД СВЕТЛО-2317 HD271B


Compare

ТОАЛЕТНА МАСА СО ЛЕД ОГЛЕДАЛО

димензии 80см*37см*132см
*во цената е вклучено и огледалото со три нијанси на лед светлина
*светлината се приспособува на три нијанси светлина на допир на огледалото
*4-функционални фиоки од кој големата фиока е со брава со клуч

?Вршиме испорака низ цела Македонија

Тоалетната маса е едно од омилените парчиња мебел на сите дами. Тоа е женски агол во спалната соба и затоа жените го уредуваат онака како што сакаат. Тоалетна маса не е луксузна работа, туку личeн женски агол каде што се раѓа убавината и сите козметички производи се правилно складирани.

4,999ден