-40%
,

КАНЦЕЛАРИСКО СТОЛЧЕ 2311-A4-нема на залиха


Compare

КАНЦЕЛАРИСКО СТОЛЧЕ

Мрежест канцелариски стол комбинира удобност, корисност и мобилност.

Благодарение на прилагодливиот 3D потпирач за раце и 2D потпирачот за глава, рацете и вратот можат да добијат дополнителна поддршка за време на долгите работни часови. Прилагодете ја висината на седиштето и аголот на грбот со напредниот систем за да ги задоволите вашите различни потреби. Канцеларискиот стол со висок грб има ергономски потпирач за грб, прилагодлива лумбална потпора и големо заоблено седиште за луксузен комфор. Потпирачот за грб и седиштето се изработени од вентилирана мрежа со висока густина може да одржуваат подобар проток на воздух при седење на повеќе часови на канцелариското столче.

2,990ден 4,990ден