,

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ -ELEGANT-2315-А10


Compare

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ -ELEGANT

Направете го вашиот работен простор удобен, eлегантниот дизајн кој е совршен за секоја канцеларија е дизајниран за комерцијална употреба, како што се извршни канцеларии, сали за конференции и состаноци. Канцелариско столче со висок грб со можност за вртење за 360 степени.

Ергономскиот дизајн нуди сигурна поддршка за грбот за секојдневна употреба
Полиран хромирани детали и издржлив PU Модерен стол со висока заднина.

Оваа елегантна столица со висок грб е изработена од вештачка кожа и доаѓа во стилско едноделно седиште и потпирач за грб. Се наоѓа на хромирана рамка со пет ѕвезди и доаѓа со хромирана рачка за гас за прилагодување на висината.

 

3,999ден