-40%

ГЕЈМЕРСКО СТОЛЧЕ 2106 G1 B-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Гејмерски стол со едноставен и анатомски дизајн.
Квалитетна еко-кожа облога на седиште и наслон.
Две перничиња подесиви по висина и со можност за лесно отстранување.
Ергономски наслон за грб со механизам за регулација на наслонувањето, нагиб на наслон.
Мултифункционален релакс механизам со повеќе позиции за фиксирање на положба на наслонот.

 

5,999ден 9,999ден