-29%
,

ГЕЈМЕРСКО БИРО 2106 Ѕ2-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
ГЕЈМЕРСКО БИРО
Овој револуционерен дизајн нуди уникатно искуство за разлика од кое било друго, менувајќи го расположението на целата ваша поставеност со допир на вашата рака.
димензии на бирото
120 см должина на бирото
*60см ширина на бирото
*75см висина на бирото

4,999ден 6,999ден