-30%
,

ГЕЈМЕРСКИ СТОЛ СО НАСЛОН ЗА НОГА 2106 Г2-нема на залиха


Compare

ГЕЈМЕРСКO СТОЛЧE

*со наслон за нога

Гејмерски стол со едноставен и анатомски дизајн.
Квалитетна еко-кожа облога на седиште и наслон.
Две перничиња подесиви по висина и со можност за лесно отстранување.
Ергономски наслон за грб со механизам за регулација на наслонувањето, нагиб на наслон.
Мултифункционален релакс механизам со повеќе позиции за фиксирање на положба на наслон

6,999ден 9,999ден