АПАРАТЧЕ ЗА ПУКАНКИ


Compare

*АПАРАТЧЕ ЗА ПУКАНКИ
*Масло помалку здрава закуска: направена со топол воздух

– 100% пуканки без масло, го прават поздрав изборот за ужина за целото семејство.

Ова е совршено кога сакате да   готвите нешто без да користите претходно поставено.
*Само ставете пуканки во комората за пукање

-вклучете го и почекајте 3 минути и добијте 16 шолји, меки, вкусни пуканки без масло.

999ден